Front Audio ausgang funktioniert nicht

  • geschlossen

Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  • Front Audio ausgang funktioniert nicht

    So liebe Gemeinde hbe wieder ein Problem und zwar habe ich mir eine Asrock Alive NF6G-DVI Board geholt und ein MS Tech gehäuse !
    So alles Super habe lles so angeklemmt wie es soll nur der Front audio ausgang am gehäuse Funktioniert nicht !
    Es muss irgendie an der Ein stellung oder so liegen da mein Scheager das selbe Board/Gehäuse hat und bei ihm tut es das auch nicht.
    Kann mir da vielleicht einer weier Helfen?


    Vielen Dank


    Gruß
  • aus der Bedienungsanleitung
    1. High Definition Audio supports Jack Sensing, but the panel wire on the
    chassis must support HDA to function correctly. Please follow the
    instruction in our manual and chassis manual to install your system.
    2. If you use AC’97 audio panel, please install it to the front panel audio
    header as below:
    A. Connect Mic_IN (MIC) to MIC2_L.
    B. Connect Audio_R (RIN) to OUT2_R and Audio_L (LIN) to OUT2_L
    C. Connect Ground (GND) to Ground (GND).
    D. MIC_RET and OUT_RET are for HD audio panel only. You don’t
    need to connect them for AC’97 audio panel.
    E. Enter BIOS Setup Utility. Enter Advanced Settings, and then select
    Chipset Configuration. Set the Front Panel Control option from
    [Auto] to [Enabled].
    F. Enter Windows system. Click the icon on the lower right hand
    taskbar to enter Realtek HD Audio Manager. Click “Audio I/O”, select
    “Connector Settings” , choose “Disable front panel jack
    detection”, and save the change by clicking “OK”.